Categories
Generelt om Børn

Sådan får du skole-glade børn

Dette indhold er sponsoreret.

Fælles for alle danske børn er, at mellem de bruger mellem ni og ti år af deres liv på at gå i folkeskole, eller privatskole. Skolen og skolelivet er derfor unægteligt noget, der fylder utroligt meget i enhver dansk børnefamilie. Derfor er det selvsagt også utroligt hårdt og udfordrende, når børnene enten mister motivationen eller modet på at gå i skole. Det allerbedste er bare at have skole-glade børn derhjemme. En rigtig god måde at få dit barn til at trives i skolen igen er at prøve kræfter med lektiehjælp. Med lektiehjælp sikrer du dig nemlig at dit barn er med og klar til dagen i skolen, og aldrig kommer uforberedt. Nogle børn kan have udfordringer med koncentrationen eller motivationen til at klare lektierne i hverdagen, mens andre børn har store faglige udfordringer, der gør, at de opgiver lektierne. Men med den rette lektiehjælp sikrer du som forældre, at dit barn overkommer disse udfordringer og kommer igennem lektierne i hverdagen alligevel. Med lektiehjælp fra en professionel og højt kvalificeret voksen kan du som forældre med helt ro i maven overlade ansvaret for lektierne til en anden.  

Overlad trygt lektierne til lektiehjælpere

Med lektiehjælp fra GoTutor er du altid sikret en lektiehjælper, der passer præcis til dit barn og imødekommer de særlige behov han eller hun har. Det er nemlig helt afgørende at barnet og tutoren er et match, så de kostbare timer i lektiehjælpen ikke går spildt hen. Samtidig har GoTutor et tæt samarbejde med Alinea, der sikrer at dit barn altid modtager undervisning med professionelt udarbejdet materiale. Selvfølgelig er dette materiale også noget der matcher, det børnene allerede kender fra deres undervisning i folkeskolen. 

Med stærkere faglighed kommer selvtillid 

Rigtig mange forældre og børn oplever, at det ikke alene er fagliheden og regnestykkerne og stavningen, der bliver bedre og blomstrer, gennem et forløb med en professionel lektiehjælp. Det er nemlig også børnenes selvtillid og selvfølelse, der vokser og blomstrer gennem lektiehjælp. Med en stærkere faglighed vil børnene føle sig godt udrustet til at imødegå dagen i skolen og deltage aktivt i undervisningen, hvilket helt naturligt afføder et stærkere ståsted, når klokken ringer ud til frikvarter. Man kan helt kort formulere det sådan at en stærk faglighed giver en stor selvtillid. Med lektiehjælp vil du som forældre derfor utvivlsomt opleve, at dit barn udvikler sig – og var han eller hun ikke et skole-glad barn før lektiehjælpen, så bliver han eller hun det med stor sandsynlighed efter.