Categories
Generelt om Børn

Tips og tricks til at tilbringe en hyggelig dag med vennerne i Aarhus

Dette indhold er sponsoreret

Har du og vennerne planlagt en hyggetur til Aarhus? Er I endnu lidt i tvivl om, hvad I skal lave? Det er forståeligt, for Aarhus er en by med masser af muligheder. Selvom det nogle gange kan virke nemmest, bare at tage det som det kommer, kan det også være rart at have nogle ting planlagt på forhånd. Det gør det i hvert fald mere sandsynligt, at I får mest muligt ud af dagen. Alt efter hvor langt fra I kommer, og hvor længe I planlægger at blive i byen, kan det være rart ikke at skulle gå for lang tid i cirkler rundt uden at vide, hvad I egentlig er på jagt efter. Læs med her og find inspiration til en rigtig hyggelig dag i smilets by.

Planlæg maden først

Et nemt og hyggeligt sted at starte er med at planlægge maden. Hvad vil I gerne spise, og hvor mange måltider skal I have? Når I først har planlagt det, kan I passende planlægge jeres andre aktiviteter i overensstemmelse med mad ruten, og pludselig bliver det meget lettere at forholde sig til. For eksempel kan I starte dagen med lækker brunch ved åen, spise pita Århus til frokost, og derefter købe noget billigt mad til hjemturen alt efter jeres penge situation. Når I har fundet ud af, hvad I gerne vil have at spise, kan I se på hvilke ting, der ligger imellem spisestederne. 

Udnyt shopping mulighederne

En oplagt ting, hvis I har penge til det, er at udnytte de mange butikker i ‘storbyen’. Aarhus er fyldt med butikker i Bruuns Galleri, ned langs Strøget og I Latinerkvarteret. Så er det bare med at finde ud af, hvilken slags butikker I går efter. Det kan være en rigtig god idé, at se på shopping mulighederne inden I tager afsted for at udnytte tiden bedst muligt. Hvis I eksempelvis alle mangler sko, er det oplagt, at I med det samme undersøger, hvilke skobutikker I gerne vil I og bruger mest tid der. Selvom en dag kan virke som lang tid, går den I sidste ende hurtigt. 

Gør noget I ikke plejer

Der er også mange andre ting, I kan bruge jeres tid på. Alt efter hvilke interesser I har, kan I overveje en tur i Tivoli eller på museum. I Tivoli er der mulighed for at bruge masser af timer og få adrenalinsus, der ikke går væk foreløbig. Hvis I er mere til rolige aktiviteter, findes der desuden en hel del museer i byen. Eksempelvis Den Gamle By lige ved siden af Botanisk Have.